Νομίζω ότι πραγματικά έχω αναγάγει πια; σε τέχνη το γρήγορο και υγιεινό φαγητό!
Πόσες φορές σας έχει τύχει να γυρίσετε από τη δουλειά και να μην έχει ή να μη θέλετε να φάτε αυτό που υπάρχει στο σπίτι ? Τότε έχετε δύο επιλογές :
1) Παραγγελία από έξω (κατηγορία : ναι μεν αλλά….)
2) Μαγειρεύω σε 15’το πολύ κάτι νόστιμο θρεπτικό και υγιεινό που δεν θα με κάνει να νιώσω τύψεις μετά (κατηγορία : άντε μη μας σκας πες το!!!!)
ΥΛΙΚΑ
- Ένα σακουλάκι ρύζι καστανό (που σε 10 λεπτά είναι έτοιμο!!!)
- Μια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- Μια κονσέρβα τόνο (σε ελαιόλαδο ή νερό) εναλλακτικά μια κονσέρβα πολυσαλάτα με τόνο
- Δυο κουταλιές της σούπας ελιές σε φέτες
- Μια κουταλιά της σούπας καλαμπόκι γλυκό
- Μια κριθαροκουλούρα ελαφρώς βρεγμένη και σπασμένη σε κομμάτια
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο χοντρό αλάτι
- Τριμμένο τυρί (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στη συνέχεια το ρίχνετε σε ένα βαθύ μπολ μαζί με όλα τα υλικά. Τέλος προσθέστε λίγο χοντρό αλάτι και το ελαιόλαδο (αν ρίξετε τυρί ΜΗΝ βάλετε και αλάτι!!)
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε! Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο ξύδι μπαλσάμικο.
Σε λιγότερο από 10′ έχετε ένα γευστικό, χορταστικό και πάνω απ’ όλα υγιεινό πιάτο!!!!!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Δοκιμάστε να το σερβίρετε σε γεύμα που έχετε καλεσμένους, είναι διαφορετικό και θα προκαλέσει θετικότατα σχόλια
Καλή επιτυχία!
Leave A Comment