Μια συνταγή, ιδανική για παιδικά πάρτι, από τη φίλη μας τη Μαρία. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε με πολλούς συνδυασμούς υλικών και να δημιουργήσετε διαφορετικού είδους πιττάκια για κάθε στιγμή της ημέρας.

Όπως πάντα  εύκολα, απλά γρήγορα και προπάντων γευστικά!!

ΥΛΙΚΑ (για 12 πιττάκια)

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 250 γραμμάρια φέτα σε τρίμματα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το φύλο σφολιάτας χρειάζεται να το αποψύξετε για τουλάχιστον 2 ώρες προτού να το χρησιμοποιήσετε.

Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά πολύ καλά και στη συνέχεια απλώστε τα πάνω στο φύλο σφολιάτας.

Τυλίξτε το φύλο σαν να φτιάχνετε ένα ρολό. Στη συνέχεια κόψτε το σε κομμάτια τα οποία θα τα τοποθετήσετε σε ένα ταψί αφού πρώτα έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 18 0 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.

Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε και άλλο τυρί ,όπως για παράδειγμα 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη.